MBI

De tuin als tweede huiskamer. Daar is geen ruimte voor sfeerloze vierkante meters. MBI biedt fraaie oplossingen in sierbestrating waarmee de optimale balans tussen groen, woning en tuin kan worden gerealiseerd. Via ons landelijk dealernetwerk bieden we naast stenen, tegels en banden ook een ruime keuze aan tuinverlichting. MBI wil zo bijdragen aan een optimale tuinbeleving waarbij duurzaamheid en kwaliteit voorop staan.

Ervaring in tuinplezier

MBI staat voor tuinplezier. Daarvoor brengen we 65 jaar ervaring mee in het ontwikkelen, produceren en verkopen van stenen. Na al die jaren hebben we honderden verschillende tuinstenen en aanverwante producten in ons assortiment. En we werken dagelijks aan nieuwe ontwikkelingen die het tuingenot verder vergroten. Duurzaamheid en kwaliteit staan daarbij voorop. Wie stenen van MBI in zijn tuin legt, kan namelijk jarenlang vooruit. Gegarandeerd.

Altijd de laatste trends

Met MBI heeft u stenen volgens de laatste trends. Een uitgebreid team van ervaren technische en commerciële mensen werkt voortdurend aan vernieuwing. Zij verwerken ook de wensen van gebruikers in de nieuwste modellen. Dat levert betere, mooiere en comfortabelere stenen op, of het nu gaat om techniek, kwaliteit, design of gebruiksgemak. MBI De Steenmeesters vergroot uw tuinplezier.

Nieuws

Corona

Steenhandel Boonstra blijft geopend en wij blijven u natuurlijk graag helpen. Het plaatsen van...

Meer nieuws